Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2131245

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Heter Luleås damlag inte Luleå/MSSK längre? Svenska ishockeyförbundet har iaf exkluderat Munksund från namnet på deras hemsida. Är det något nytt som skett? Dvs attt Luleå får hela namnrättigheterna? På SDHLs hemsida benäms dock Luleå som Luleå/MSSK

stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/11495
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu har pajasen trump lämnat Washington och tagit Air Force One till Florida. Om tre timmar, kl. 17.59.59 svensk tid, har han till slut fått sparken och en ny president har tagit över US of D.

Samtidigt pågår utredningen avseende stormningen av Capitoleum som pajasen eldade upp en samling drägg att utföra och som kostade fem människor livet.

En av de mest framträdande av dessa drägg är den så kallade Skellefteåmannen, som runt halsen bar en Skellefteåhalsduk som dopingkommunen julen 2017 skänkte till c:a 1000 avflyttade tidigare Skellefteåbor.

Skellefteåmannen är anhållen i sin frånvaro och eftersöks av FBI, som vädjar om hjälp.

Den hjälpen måste nu Apschtan ge! Med hänsyn till gender och åldrar bör de definitivt kunna eliminera de flesta och sedan kan det inte vara så svårt att kolla upp vilka andra som kan ha befunnit sig i US of D, leta upp dessa och kolla utseende och alibi.

Visst, det skulle kunna vara så att någon som fick gåvan av dopingkommunen i sin tur skänkt den vidare. Men - allvarligt talat - vem skulle överhuvudtaget vilja ta emot en sådan gåva?

Nej, skärp er nu och ta reda på vilken galning det handlar om!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Lesky: Bra fråga! Men jag vet inte säkert svar. Skulle det finnas ett sådant beslut i föreningen eller det till exempel bestämdes när MSSK sökte sig till oss att dubbelnamnet skulle finnas kvar X antal år tror jag att vi vetat det. Kollar man på Luleå Hockeys officiella sida används Luleå Hockey/MSSK så det är nog så damlaget heter.

Men på förbundets statsestetik-sidor står det mycket riktigt bara Luleå HF eller ibland LHF.

Jag kommer inte ens ihåg om det alltid sett ut så på förbundets sida. Kollar man tillbaka flera år står det också Luleå HF, men skulle stats-nissarna gjort en förkortning/förändring nu tror jag den per automatik blir densamma retroaktivt. T ex står det att ni lirade matcher i Monitor URK 2014 etc.
Kommentera