Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2137739

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: EN apa är en svår apa tyvärr...
Gäller bara vi spelar bättre och konsekvent då kommer detta gå vägen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
BusarnasBuse: Jag hoppas att du får rätt. Senaste halvan av perioden var det i stort sett bara Luleå, även om det är svårt att spela hockey när aporne får fulspela utan att blindstyrena reagerar.

Men nu blir det andra period och som vi vet kan det bli helt annan hockey då. Fast fram till nu godkänd insats av Luleå.

Och härligt att se Klasen måla för tredje matchen i rad, denna gång genpm att bakifrån målet mer eller mindre valla in pucken via apvakten.

Apans framgångsrika försvar genom att forwards pressar högt i egen zon varpå våra backar inte kommer till skott har inte fungerat lika bra för Apan som i förra matchen. och Dessutom har Luleå 1-2 spelare som går in framför apmålet för att skymma/styra eller ta returer - trots att den spritt språngande Apan tar till vilka medel som helst för att fuska bort dessa Luleåspelare.

Jag ogillar ju att zebror blåser sönder matcher men tycker nog vatt de behöver ingripa mot de Apor vars "hockey" går allt mer över gränsen när de så tillåts - ger man dem tummen tar de hela handen med sina kladdiga sex fingrar!
Kommentera