Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2138192

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: På Urkensidan är budskapet att han sedan tidigare signat HV från nästa säsong och att man släpper en som inte längre brinner helhjärtat för vårat gäng. Klokt, men här blev jag paff får jag erkänna. Tunnare trupp och en hel del skicklighet som försvunnit. Är det så det gått till så innebär det troligen att det inte finns någon ersättare på G. Har inte fönstret stängts nu förresten?

Ja, du, den tål att suga på!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Om fönstret: jag tror att det stänger 15 februari. Förr i världen brukade man ju följa de sista timmarna live, medan klubbarna hoppades att faxarna fungeraade för att de skulle få in registreringen i tid, och då slutfördes många förhandlingar sista minuterna. Kommer ihåg när Osten jobbade febrilt för att bli av med den lågpresterande Bolidenspelaren som tankade 170 000:- i månaden för att inte tacklas. Osten hotade ju Jonte med att han skulle få steka hamburgare om han inte drog.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Jag verkligen, här blir det intressant att se vad som händer. Såg det också på Urkensidan, lite oväntat. Väntade inte att det skulle vara a la Kovacs och Emil, men kan Gangsteröret kan väl HV också. Vi har ju dessutom tidigare kunskap om hur detvar när Hentos brorsa berättade att han redan skrivit på för Warulfven när vi mötte dem i kvartsfinal. Eller hur Hjalmarsson och Harju la av att spela så att t o m Riktiga AIK från plats 8 spelade bort Luleå från en frösta plats redan i kvart; låt vara med extrem hjälp av en otroligt bra Viktor Fasth. Luleåutbildad, förstås...

Kanske har Skuggan och Bulan planerat för detta redan en tid och att de strax presenterar en sniper? Man kan ju hoppas i alla fall. Det vore tacknämligt, för att få hopp och inte räkna bort säsongen efter Luleås spel på senare tid.
Kommentera