Luleå HF

116359 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2139000

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Och jag utgår från att jag kommer vara oense med dig ikväll😂

Oense får man vara, så länge man håller stilen och inte beter sig som tvenne avstängda apgubbar på en numera avstängd klubbsida här på HS. Eftersom jag är artig och uppfostrad så väljer jag att varken outa apgubbarna eller apklubben. Det vore inte snällt av mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zappaholic: Härligt! Du och jag är ju väldigt ofta överens och när vi inte är det - vanligen under brännande match - är det som det ska vara och några timmar senare är vi som regel på samma spår igen:-)

Jag kan ju som förberedelse meddela några av mina kommande inlägg under matchen:
• Jävla zebror, vad gör ni? Ska Pölsan komma undan med vilket fulspel som helst?
• Satan vilket onödigt, fult och farligt överfall av den pölsaspelaren!
• Skit, skit, skit! Hur kommer det sig att vi alltid ska torska i denna gävliga arena!

He he, vara att copy-paste.

När det gäller att se samma situation på olika sätt har jag följande åsikter om hockey:

• Man måste vilja och kunna se saker objektivt för att kunna göra vettiga bedömningar och över huvud taget diskutera händelser utan att göra sig löjlig.

• Hockey ÄR vår sublima och moderna ersättning för de slag och den kamp som vi människor ÄR utvecklade att hantera. Så det är ju bra att vi kan ventilera oss under match i stället för att röja på gator och torg. Men när slaget pågår är det skygglappar på och 100% solidaridet med de våra, hur mycket man än blir tvungen att förneka sådant som kan var uppenbart för icke inblandade.

Jag har svårt för de, som bara kan se det första, undrar om de är intresserade av hockey igen-kligen, men jag har lika svårt för de, som bara kan komma med det andra, sådana idioter måste man nog komma från blygden och vara inläst på apornes sekt-katekes för att pyssla med.

Både-och måste det vara. Annars kan det vara.
Kommentera