Luleå HF

116367 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2143445

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
eltifoso: Här är en annan filmning, naturligtvis av en Apa och det är filmstjärnan Fläskberget själv, som skämmer ut sig själ och Sverige. Troligen blev Fläskberget hemskt mycket rädd när han såg att det var den jättestore norrmannen han hade framför sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
En vecka kvar innan transferfönstret stänger under en säsong då lagen köpt och sålt mer än någonsin. Helt obegripligt under corona och dess ekonomiska konsekvenser. Men förståeligt framför allt med hänsyn till den fasa som klubbar känner inför risken att åka ned i allsvenskan nu, när ligan genom diverse manipulationer lyckats att för övrigt stänga ligan och säkra stora pengar för de egna klubbarna medan de längre ned för lång tid framåt får vandra i öken.

Vilka är de bästa förstärkningarna? Ja, det finns många att diskutera. Igen-kligen tror jag att Joel Lassinantti är nummer ett, även om det för Luleå inte betyder lika mycket eftersom vi också har Wallstedt.

Men Ilomäki är självklart en förstärkning som ska räknas till de bästa. Grattis HV.

Kommer vi att rekrytera någon ytterligare spelare till Luleå?

Ja, nu vet vi ändå att Skuggan är ute och söker och kommer att slå till om han lyckas. Men samtidigt vet vi att han inte letar på andra sidan Atlanten och dessutom att hans uppfattning är att marknad här i Europa och KHL är ganska tom nu.

Så kanske det inte blir något. Skuggan har ju varit utomordentlig skicklig att rekrytera till Luleå men det har handlat om att långt i förväg säkra upp spelare. Att nu akut-konkurrera med andra klubbar kanske inte fungerar.

Vi får se.
Kommentera