Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2144979

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Lyssnat på på med Skuggan på NSD. Inget tvivel på att han söker en forward och har några namn aktuella. Ambitionen ÄR att signa någon innan tisdag 23.59.

Men går det? Vederbörande ska kunna fungera på isen med Bulanhockey samt i omklädningsrummet och vidare ska ekonomin och förslagen fungera, fast där tycker nog Skuggan att ekonomiskt ska det nog fungera.

Men helt klart är att han letar i Finland i första hand och då lär det vara något av de lag som snart inte har något att spela för, i stängda Liiga, det gäller. Men, som han säger. Så här sista dagarna före transferstopp är det inte vanligt att man hittar någon.

Uppfattar dessutom att Luleå är mindre benägna än andra att chansa.

Sannolikt blir det ingen.

I efterhand är det allt svårare att förstå hur det i höstas inte var möjligt att säkra en centerposition för Ilomäki och när man låst in sig i hörnet nu fick släppa honom till HV. Det ÄR en riktigt bra spelare och han HAR tidigare fungerat riktigt bra i Luleå. Varför gick det så illa i höstas? Svårt att veta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vad tycker du om att spelare är nere i Malmö på landslagsturnering... jag tänker att det är lite konstigt då turneringen inte känns betydelsefull... men kanske bra med en paus i SHL så spelarna får återhämta sig. Luleå kommer ju spela många matcher till finalen och behöver vilan denna vecka :)
Kommentera