Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2144984

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vad tycker du om att spelare är nere i Malmö på landslagsturnering... jag tänker att det är lite konstigt då turneringen inte känns betydelsefull... men kanske bra med en paus i SHL så spelarna får återhämta sig. Luleå kommer ju spela många matcher till finalen och behöver vilan denna vecka :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Charliejfz: I princip hatar jag dessa landslagssamlingar för Koskenkorvakupp och vad det nu heter. Dels eftersom det stör Elitserien SHL, dels eftersom det är helt meningslösa tillställningar som just nu endast finns kvar eftersom de nationella förbunden drar in lite småinkomster från dessa låtsasturneringar som ingen bryr sig nämnvärt i.

Det brukar påstås att "de är viktiga" för att förbundskaptenen ska kunna testa spelare i Tre Kronor. Men när det blivit OS eller VM av, visar det sig att 0-1 spelare typ, från dessa låtsasturneringar får plats. När >hundra av landets bästa spelare saknas blir det inget Tre Kronor, snarast en 25-öring.

Jag skulle kunna tänka mig att om man nu ska köra lite sådana här turneringar kunde det ske med junisar bara.

Men helst tycker jag att de ska läggas ned. Det fanns en tid - för länge sedan - då de hade en funktion. Men definitivt inte numera.

Det mest trista med dessa "turneringar" är att ibland får man hem spelare skadade vilket påverkar laget i SHL därefter. Så man hoppas att ens lag slipper släppa till några spelare.

Så, min uppfattning är: Lägg ned skiten
Kommentera