Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2146821

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nooky: Inget idag, fredag, och arbetsdagen har nog avslutats nu, när det gäller att släppa ut information, även om Skuggan är beredd att arbeta 24/7 t o m måndag 24.00.

Skulle de finna en spelare blir det troligen presenteras via Luleå Live och då lär det förvarnas i medlemsutskick eller Twitter som tidigast. Så det blir en intressant helg t o m måndag morgon.

Är det möjligt att det blir rekrytering senare på måndagkväll, t o m 23.59? Ja, teoretiskt, men svårt att tro det. Skulle väl vara om allt redan 'är klart men det pågår budgivning med annan klubb.

Ja, det ger sig. Drygt tre dagar kvar nu bara och ju längre tiden går, desto mer osannolikt att det blir något. Och desto mer knepigt att det inte gick att ordna att det fungerade med Ilomäki
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Spekulationerna fortsätter, när det gäller eventuella rekryteringar innan måndag 23.59. Nu är det Hockeysverige som gissar lite på forwards från KHL.

T ex från Kunlun Red Star som redan missat slutspelet och därifrån föreslås Casey Wellman och
Hunter Shinkaruk.

Från Sochi, som sparkat folk hela säsongen, föreslås Jere Karjalainen.

Och från Liiga Jere Innala från jumbon HPK.

Drygt två dagar kvar nu. Jag tycker ju att Engman och Skuggan varit mycket duktiga att rekrytera spelare men de har varit ute i mycket god tid och gjort ett bra grundarbete. Nu har de att på kort tid bestämma sig i en sinande marknad och det blir mycket svårare.

Fortfarande är det väl Ikonen som Bulan känner väl och därför själv kan bedöma att han fungerar på isen och omklädningsrummet men samtidigt tveksamt om klubben släpper honom överhuvudtaget.

Folk hoppas en del på Konstantin Komarek men även han lär vara låst i avtal han inte kommer ur.

Jaja. Blir nog inget.

TILLÄGG: Nu kommer aftontrasan ut ur rosengarderoben och förklarar att Luleå och Röglet konkurrerar om att värva Valtteri Puustinen från HPK.

Låter faktiskt som en möjlighet.

Men kan det verkligen stämma att Röglet, som just plockat hem Ted Brithén, också är på banan för att lägga pengar på Puustinen?

VAR FÅR DE ALLA PENGAR IFRÅN?

Aftontrasans abris, rooskompisen, hänger på och meddelar:

"Får uppgifter nu om att Rögle ligger i förarsätet här.
Abbotts går all in för guldet, känns det som...Måste dock lösa sig med HPK."
Kommentera