Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2147635

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Spekulationerna fortsätter, när det gäller eventuella rekryteringar innan måndag 23.59. Nu är det Hockeysverige som gissar lite på forwards från KHL.

T ex från Kunlun Red Star som redan missat slutspelet och därifrån föreslås Casey Wellman och
Hunter Shinkaruk.

Från Sochi, som sparkat folk hela säsongen, föreslås Jere Karjalainen.

Och från Liiga Jere Innala från jumbon HPK.

Drygt två dagar kvar nu. Jag tycker ju att Engman och Skuggan varit mycket duktiga att rekrytera spelare men de har varit ute i mycket god tid och gjort ett bra grundarbete. Nu har de att på kort tid bestämma sig i en sinande marknad och det blir mycket svårare.

Fortfarande är det väl Ikonen som Bulan känner väl och därför själv kan bedöma att han fungerar på isen och omklädningsrummet men samtidigt tveksamt om klubben släpper honom överhuvudtaget.

Folk hoppas en del på Konstantin Komarek men även han lär vara låst i avtal han inte kommer ur.

Jaja. Blir nog inget.

TILLÄGG: Nu kommer aftontrasan ut ur rosengarderoben och förklarar att Luleå och Röglet konkurrerar om att värva Valtteri Puustinen från HPK.

Låter faktiskt som en möjlighet.

Men kan det verkligen stämma att Röglet, som just plockat hem Ted Brithén, också är på banan för att lägga pengar på Puustinen?

VAR FÅR DE ALLA PENGAR IFRÅN?

Aftontrasans abris, rooskompisen, hänger på och meddelar:

"Får uppgifter nu om att Rögle ligger i förarsätet här.
Abbotts går all in för guldet, känns det som...Måste dock lösa sig med HPK."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fattar faktiskt inte heller var Rbk får pengar ifrån med tanke på ekonomin. Tycker vi har ett tillräckligt bra lag med Ted. Hade varit bättre ur ekonomisk synvinkel att Puustinen spelar i Luleå.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hmm, kollade upp denna Puustinen och upptäckte att det igen-kligen är Daniel Mannberg det handlar om. Tydligen har han kört för Pölsan i SHL, men samtidigt i Liiga för HPK, för att få spela tillräckligt, den lurifaxen.

Bilder nedan, Mannberg till vänster, Puustinen till höger.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det har tydligen spelats match i den svenska koskenkorvaturneringen, vi har mött Ryssland.

Svenska laget hade Fasth och Rifalk som målvakter samt lill-Nisse och Jesper Sellgren som första backpar. Samtliga utbildade av Luleå Hockey.

Så naturligtvis fungerade vårt försvar. Vi släppte in bara ett enda mål under de tre perioderna.

Men när det gäller forwards hade garpen fått fånknäpp och tagit ut en Aplina bestående av köpespelarna svin-gerli, frödén och berggren.

Vad? Har han glömt bort att när gnomen mårts ett halvår i förväg till OS tog ut en Aplina med Fläskberget, highsticking och muller blev det katastrof och linan utnämndes till OS sämstigaste någonsin?

Och svin-gerli, ska han inte vara avstängd? Sedan han skallat Oskars spelare Janosik på knogarna?

I vilket fall. Naturligtvis blev det ingen ordninmg framåt med apor som drar ned laget med sin värdegrunnnnnnd. Sverige fixade bara ynka ett mål framåt.

Så blev det sudd utan mål och därefter tio straffar, varav bara en ryss målade så att de tog hem bonuspinnen.

Var ju imponerande att de körde vidare efter tre perioder ändå. I en rysk koskenkorvakupp för några år sedan hade Sverige oavgjort efter tre perioder och då förklarade den ryska domaren att matchen var slut. Inom parentes sagt kan tilläggas att vederbörande domare jobbat hårt med aytt uppvätska sig under match. I form av fickljummen vodka. Lagen och alla andra protesterade och då svarade domare att "Nå, då singlar vi slant om slutresultatet då!". Han tog upp en kopek, singlade, synade resultat och pekade difuust ut något av lagen som han förklarade som vinnare. Därefter beordrade han vakterna att släcka ljuset i arenan och alla fick lämna i mörker.

Detta om hur viktiga och seriösa dessa koskenkorvakupper är.

Berusade domare är väl en sak, men när man tar ut aplinor - ja, få jävlars har det gått för låmgt.
Kommentera