Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2147759

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det har tydligen spelats match i den svenska koskenkorvaturneringen, vi har mött Ryssland.

Svenska laget hade Fasth och Rifalk som målvakter samt lill-Nisse och Jesper Sellgren som första backpar. Samtliga utbildade av Luleå Hockey.

Så naturligtvis fungerade vårt försvar. Vi släppte in bara ett enda mål under de tre perioderna.

Men när det gäller forwards hade garpen fått fånknäpp och tagit ut en Aplina bestående av köpespelarna svin-gerli, frödén och berggren.

Vad? Har han glömt bort att när gnomen mårts ett halvår i förväg till OS tog ut en Aplina med Fläskberget, highsticking och muller blev det katastrof och linan utnämndes till OS sämstigaste någonsin?

Och svin-gerli, ska han inte vara avstängd? Sedan han skallat Oskars spelare Janosik på knogarna?

I vilket fall. Naturligtvis blev det ingen ordninmg framåt med apor som drar ned laget med sin värdegrunnnnnnd. Sverige fixade bara ynka ett mål framåt.

Så blev det sudd utan mål och därefter tio straffar, varav bara en ryss målade så att de tog hem bonuspinnen.

Var ju imponerande att de körde vidare efter tre perioder ändå. I en rysk koskenkorvakupp för några år sedan hade Sverige oavgjort efter tre perioder och då förklarade den ryska domaren att matchen var slut. Inom parentes sagt kan tilläggas att vederbörande domare jobbat hårt med aytt uppvätska sig under match. I form av fickljummen vodka. Lagen och alla andra protesterade och då svarade domare att "Nå, då singlar vi slant om slutresultatet då!". Han tog upp en kopek, singlade, synade resultat och pekade difuust ut något av lagen som han förklarade som vinnare. Därefter beordrade han vakterna att släcka ljuset i arenan och alla fick lämna i mörker.

Detta om hur viktiga och seriösa dessa koskenkorvakupper är.

Berusade domare är väl en sak, men när man tar ut aplinor - ja, få jävlars har det gått för låmgt.
Kommentera