Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2147966

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: He he, tycker dock att Puustinen är snudd på enäggstvilling till utseendet till våran Jonas Berglund.
Möjlig taktik från Skuggan att få motståndarna att se dubbelt :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Känns fint att du så snabbt identifierade Skuggans strategi för Luleå. Själv har jag lyckats komma över en bild på Luleås trupp 2021-2022 och presenterar den nedan om alla lovar att inte sprida den så att andra klubbar kan hänga på Skuggan-hockeyn, som de tidigare hängt på Bulan-hockeyn och Rönken-hockeyn.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Snyggt upptäckt, Wolf! Så måste det vara.

Jag har ju kallat Modo för MooDoo i många år och det har sin förklaring. Jag identifierade att de då satsat på en Modo-VooDoo genom att dels kasta in twinsen Sedin som ingen kunde skilja mellan och än värre såg de till att samtliga MooDooister hade samma namn. D v s varianter på S-edin. Där hade vi en högste boss vid namn H-edin och hans son H-edin lirade back i laget. Och så fortsatte det. Var man såg, såg man -edin bredvid -edin och naturligtvis blev det svårt för motståndarna att skilja den ene från den andre. Hade MooDoo bara kommit på magin tidigare skulle de också haft spelare vid namn Forsb-edin och Wernbl-edin.

Och Skuggan har naturligtvis plockat upp och vidareutvecklat magin. Troligen plockar han hem Mannberg också och lirar Mannb-edin, Berl-edin och Puust-edin i samma lina.

Om det nu inte, som jag förmodade, faktiskt är samma kille? Pics, or it didn't happend!
Kommentera