Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2155819

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Noterar risken för att flera lag nu drar fram Tjommenkortet ur rockärmen men det lär inte kunna upprepas en gång till.

Först ut är Pungen där någon boss går ut med att serien nu bör stängas av "sportsliga skäl" och vi tackar för att han iaf inte tjatar om samhällsansvar som Tjommen högtravande drog till med för att skaffa Trottoarkanten orättvisa fördelar.

Pölsan har ju tjatat i månader om hur orättvist det är att pölsorne får spela så mycket tätare matcher än andra - och lyfter upp detta återigen, fast de knappt har fler matcher kvar än övriga lag nu, Malmoe undantaget.

Andra hävdar att Malmoes hemliga positiva resultat tycks sammanfalla med att Alsenfelt blev borta några matcher.

Oskars - som själva inte tjatade i fjol, men kom med på lyckovagnen efter Tjommens agerande - uttalar att de står fast vid det som SHL-lagen var överens om i höstas. Att SHL inte skulle stängas. Heder åt Oskars!

Nu väntar vi bara på att HV ska hala fram en Tjomme, om de inte börjar vinna snart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Härligt att höra att Muzik förlänger med Luleå över nästa säsong och Robban intervjuar honom på svenska (länk). Muzik berättar att anledningen till att han sökte sig till Luleå var rekommendation av han gode vän Jiri Kucera. Det är inte första gången vår härlige f d spelare Kucera styr spelare till Luleå och hans Luleåhjärta klappar vidare liksom vi har honom och hans insatser för oss i färskt minne som vore det igår.
Kommentera