Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2155821

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Härligt att höra att Muzik förlänger med Luleå över nästa säsong och Robban intervjuar honom på svenska (länk). Muzik berättar att anledningen till att han sökte sig till Luleå var rekommendation av han gode vän Jiri Kucera. Det är inte första gången vår härlige f d spelare Kucera styr spelare till Luleå och hans Luleåhjärta klappar vidare liksom vi har honom och hans insatser för oss i färskt minne som vore det igår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleås lag mot HK Arslet.

Lassi tar spaden, man följer ju varannanmatchprincipen vilket är utmärkt.

På backsidan fortsätter kampen för att få ordning på detta. Nu får Larsson gå in med Sondell i stället för Berglund. Jag har ju i princip givit upp på Larsson och hade nog bättre sett Berglund få fortsätta för att kanske komma upp i nivå till slutspelet. Å andra sidan skulle den utbildningen gå bäst med Erik och där har ju Bulan redan givit upp.

Bland linorna går DeSousa och Petter Wolf nu in på ordinarie plats.

Petter tar sin plats med Connolly och Hållander och Lysell flyttas på.

Klaen flyttas tillbaka med DeSousa och Berglund. Känns lite sund, skulle nog gärna sett Klasen få fortsätta med Tyrre och Einar Wolf.

Tyrre och Einar får i stället in Muzik på prov.

Och så fjärdelinan som länge övertygat som ungdomslina, men nu åker Olle och Fabbe in i den som snarast bli äldre-äldre-lina förstås, kompletteras av Mattsson.

Och Lysell får gå som 13e.

Jaja, vi får se. Skönt att vi fått tillbaka framför allt Petter och även DeSousa iaf. De behöver få upp farten innan slutspelet.
Kommentera