Luleå HF

116379 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2156049

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Game misconduct.

Inte match penalty som i sig alltid innebär en matchs avstämning samt rapport för bedömning av disciplinnämnden där ett större straff eventuellt döms ut.

Domarna KAN efter match sedan de tittat på matchfilm välja att uppgradera straffen, men det tycks de inte ha gjort för det skulle vi hört i så fall.

Den andra möjligheten är förstås att situationsrummet med ansvar för spelarnas säkerhet väljer att rapportera händelsen till disciplinnämnden. Vad än förbundet surrar är det i princip lärlingen som är envåldshärskare där och tar besluten. MEN. Lärlingen är synnerligen under foten på skrikegård och SeMer som han lyder blint.

Skrikegård anser ju att ALLA tacklingar är OK "OK, den tacklade avled, men tillåter vi inte detta får vi ju DAM-hockey!".

Så Skrikegård kommer INTE att agera. Den andra möjligheten är att media trycker på för då blir lärlingen feg och anmäler hellre så får andra ta ansvar. Men så tycks inte ha skett heller.

SLutligen finns ju - teoretiskt - möjligheten att Lärlingen anser att agerandet är farligt för spelares säkerhet och anmäler. Men så långt sträcker sig inte lärlingens tänk. Han kollar media och skrikegård och blir det tryck påtryckningar anmäler han nästa morgon dvs i morgon. Räknar inte med att det sker.

Den överfallne Carl Mattsson kanske blir borta i många veckor. Den skyldige - ful-joel - kan antagligen spela vidare och fortsätta fula sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Frölunda Head Check - jojo... 100 pannor Joel bakom den axelkoppen rakt på hakan. Kan inte se att det var något fel. Om jag inte tar av mig ögonbindeln då förstås...
Kommentera