Luleå HF

116380 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2157607

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Jo. Kanske Malmoe avancerar även förbi Styvben Starkes efterföljare?!

Å andra sidan är vi så toksämst att i så fall blir vi väl passerade av Warulfven också...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hehe du ska alltid ha sista ordet
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Inledning av tredje. Och som vi misstänkt är Sondräll på gång och i toppslag. Smäller på en puck från blå och den ska gå i magen på Volden men en meter framför mål står Petter Wolf och styr in 4-2 vid sidan av Volden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
När man någon gång i framtiden summerar Elitserien SHL:s historia kommer ett av de stora miraklen helt säkert att vara hur Luleå Hockey våren 2021 kunde undvika att falla ur serien ned i Allsvenskan.

Fy satan så klappkassa vi är.

Och plockar man fram en lista över de mest korkade besluten kommer Luleå säkert att konkurrera med det man tog juli 2020:

Ja, vi har kontaktats av Jesper Sellgren och hans agent nu i sommar. Carolina låter honom köra en säsong till i SHL och Jesper vill fortsätta spela i Luleå. Han är så angelägen att han förklarat att han är beredd att spela för en junislön på 30 lakan i månaden.

Men vi tackar nej. Dels eftersom vi redan köpt in årets kommande Engsund - Eddie Nillson - samt årets kommande lill-Nisse/Sellgren - Vicor Berglund. Dessutom har alla SHL-klubbar kommit överens om att INTE köpa speciellöt i år med tanke på de ekonomiska svårigheterna under pandemin. OK - sedan visade det sig iofs att SHL-klubbarna köpte MER spelare än man någonsin gjort, men vi gjorde ett motdrag för att visa var vi står. Genom att skicka en finsk landslagscenter till en konkurrent.
Kommentera