Luleå HF

116380 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2157635

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
När man någon gång i framtiden summerar Elitserien SHL:s historia kommer ett av de stora miraklen helt säkert att vara hur Luleå Hockey våren 2021 kunde undvika att falla ur serien ned i Allsvenskan.

Fy satan så klappkassa vi är.

Och plockar man fram en lista över de mest korkade besluten kommer Luleå säkert att konkurrera med det man tog juli 2020:

Ja, vi har kontaktats av Jesper Sellgren och hans agent nu i sommar. Carolina låter honom köra en säsong till i SHL och Jesper vill fortsätta spela i Luleå. Han är så angelägen att han förklarat att han är beredd att spela för en junislön på 30 lakan i månaden.

Men vi tackar nej. Dels eftersom vi redan köpt in årets kommande Engsund - Eddie Nillson - samt årets kommande lill-Nisse/Sellgren - Vicor Berglund. Dessutom har alla SHL-klubbar kommit överens om att INTE köpa speciellöt i år med tanke på de ekonomiska svårigheterna under pandemin. OK - sedan visade det sig iofs att SHL-klubbarna köpte MER spelare än man någonsin gjort, men vi gjorde ett motdrag för att visa var vi står. Genom att skicka en finsk landslagscenter till en konkurrent.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja konstigt att ni släppte Sellgren men jag antar att ni tänkte pamdemiskt likt vi gjorde innan vi värvade in den nordamerikanska brigaden att här måste det sparas
Kommentera