Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2162417

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så börjar vi förbereda oss på den virtuella H-läktaren att följa världsmästarna Luleå Hockeys ståltjejer i semifinalen på Stora Mossen mot DamGården.

Efter att Luleå vunnit igår med 1-7 kan man ju göra misstaget att tro att vi har någon chans. Men så är det förstås inte eftersom ex-DaMooDooisten Östensson i kristallkulan upptäckt att Luleå inte kommer att nå finalen om damernas Le Mans och att hon själv har receptet dvs att de kvinnliga järnkaminerna nu kommer att börja åka skridskor med följd att vi i Luleå är hopplöst förlorade.

Nedsläpp om 2 timmar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Precis som väntat kommer gårdarna ut och åker skridskor. IEfter nedsläpp lyckas faktiskt Hirikoski göra en Sondäll vid egen blå med följd att tre damgårdare kommer mot en luleback och helt oväntat för oss sätter de 1-0 efter bara 15 sekunder.

Fortsätter det lika landar det ju i 240-0, räknar vi ut.

Men Luleå lyckas hålla skridskoåkande DIG under kontroll och lite senare dribblad Noora Tulus av dyra DamGårdare och hänger in 1-1.

Det är också ställningen i slutet av första perioden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Världsmästarklubben Luleå har släppt sin laguppställning inför matchen och såvitt jag kan se är det samma som igår.

DamGården mörkar forffarande sitt lag, men jag räknar med att Östensson kommer att spela på samtliga platser och åka en j-a massa skridskor.

Vidare blir det samma zenbrinnor som igår - Maria Furberg och Katarina Timgls. Den sistnämnda borgar för ordning och reda vad det gäller tiden och att vi inte riskerar några sådana där glappande klockor som HK Arslet kör med. Men vi hoppas att zebrinnorna skärper sig från igår och hinner med att uppfatta kanonmålen av Vainikka.

Nedsläpp om 1,5 timme!
Kommentera