Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2162411

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nooky: Jo. Risken är väl liten men inte utesluten. Pölsan är ju vårt värsta slutspelsspöke och antagligen skulle vi haft 2-3 SM-glud ytterligare om det inte vore för att denna Pölsa besegrat os på de mest försmädliga sätt under åren.

Men det kan de inte lastas för, snarare tvärtom och hockey är hockey.

Däremot ogillar jag Pungen, som under Mike Helbers tid som ansvarig i åratal stal spelare från Luleå genom - vilket Helber själv skrattande erkänt i live TV - bara lova dem 4-5 ggr högre lön. År efter år fixade han på så sätt spelare från Luleå varpå deras insatser blev tveksamma under slutet av säsongen innan de lämnade för i förväg påskrivet avtal med Pungen.

Helt OK i Pungens ögon. Men i mina ögon en anledning till att jag skulle applådera om hockeyn når ikapp kapitalet och de får köra allsvenskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Så börjar vi förbereda oss på den virtuella H-läktaren att följa världsmästarna Luleå Hockeys ståltjejer i semifinalen på Stora Mossen mot DamGården.

Efter att Luleå vunnit igår med 1-7 kan man ju göra misstaget att tro att vi har någon chans. Men så är det förstås inte eftersom ex-DaMooDooisten Östensson i kristallkulan upptäckt att Luleå inte kommer att nå finalen om damernas Le Mans och att hon själv har receptet dvs att de kvinnliga järnkaminerna nu kommer att börja åka skridskor med följd att vi i Luleå är hopplöst förlorade.

Nedsläpp om 2 timmar!
Kommentera