Luleå HF

116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2163437

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Slutspelet om damernas Le Mans rullar vidare!

Ikväll klockan 19.30 tar Luleå Hockey - världsmästarklubben - emot Stockholms Stolthet DamGården i Delfinen för semifinalens tredje match. Eftersom Luleå vunnit de två redan spelade matcherna betyder det att skulle vi vinna igen är vi klara för slutspelets final - som varje säsongen sedan Luleå Hockey och MSSK slog sina påsar ihop. Enda gången vi INTE spela final var det år då ett vit kämpande DamHV höll oavgjort och vann straffläggning de två matcher som spelades i semi det året.

Svårt, men inte omöjligt, för DamGården att ta matchen i kväll.

Mest troligt förstås att Luleå blir klara för final nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
I praktiken har vi naturligtvis nu blivit bakom Apan; 4 p ett gäng plusmål, dvs praktiskt behöver vi ta 5p fler än Apan under avslutningen för att passera. Går det ens teoretiskt?

Det skulle ha varit liiiite bättre chans om vi lyckats bättre igår.

Om vi vunnit förlängningen – där vi hade flera lägen medan Apan bara hade en chans på mål, Melkmans skitmål – hade vi varit ”bara” 2 poäng bakom, dvs tre poäng att hämta in samt en match mer att spela.

Och hade vi vunnit redan på tre perioder (dvs utan Eddies j-a gratisbjudning) hade vi legat lika i poäng, med en match mer att spela. De teoretiska möjligheterna skulle förstås varit mycket bättre då, förutsatt att Luleå spelar hockey under avslutningsmatcherna.

Och efter denna utflykt till fantasins drömland är vi åter i verkligheten.

Och ser fram emot plats 7 och en social åttondel mot Djurgårn. Följt av – förutsatt att vi slårbgårdarna – en kvartsfinal mot Röglet sannolikt, annars Läjkers.
Kommentera