116381 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2163754

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DamPölsan har ikväll spöat DamHV med 4-0 och är därmed vidare till SM-final om Ladies' Le Mans.

Luleå Hockey har däremot jätteproblem: DamGården åker helt oväntat skridskor och leder efter första perioden med 0-1. DamGårdens skridksohastighet är sådan att de själva inte kunnat hålla sig ifrån att knäa motståndare samt köra på stackars Sara Grahn med ett par utvisningar som följd, dock som synes resultatlösa.

Strax kör vi andra perioden i Delfinen och Hujedamig vilken fart det kommer att bli med nyvärvade gårdarrör - kanske de väljer att lira i konståkningsskridskor för att ytterligare snurra upp Luleå?