Luleå HF

116391 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2168105

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Blir det semi för oss i år är det nog ingen som hänger läpp i Dalarna =)

Man kan ju undra om Luleå hade chansen att nappa på Cehlarik i sommras? Hade ni gjort det är nog chansen stor att han valt er över oss då ni både är bättre och ett tidigare hem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jalapeno: Jo, Pistol Pete kom ju till Luleå som 16-åring och lämnade sedan för Boston när han var 21. Hade Luleå haft kontakt med honom och kunna lova samma villkor kunde han nog kommit till oss, fast så hade han förstås landsmannen som tycks haft inflytande för att han gick till er.

I vilket fall tackade Luleå nej till Jesper Sellgren, när han i juni förklarade att han var inställd på att lira ett år till i SHL, trots att ester var villig lira för 30,000 per månad. Så han snodde HK ARslet. Vidare hade vi haft tillbaka Konstatin Komarek under slutet av säsongen 2019-2020 och även han ville stanna; också han hade varit hos oss sedan 16-årsåldern och talade flytande lulemål, även om han varit på vift sedan 20-årsålder, men även han tackade vi nej till.

Luleå bedömde att 1) vi måste spara pengar, samt 2) vi klarar oss med det vi nu har säkrat för kommande säsong. Det var nog en felbedömning. Victor Berglund fick inte den utveckling i par med Erik Gustafsson som tidigare Jesper Sellgren och lill-Nisse haft och Eddie "the Eagle" Nilsson blev ett kolossalt misslyckande.

Nåja, vi får acceptera att det nu blev ett mellanår i pandemins tecken och sikta på nästa säsong.

Hur blir det för er? Gissningsvis Gangsteröret i kvartsfinal. Eller kanske Apan eller HK Arslet. Det kan gå eller gå inte. Men sedan blir det väl Röglet i semi och det blir svårare förstås.
Kommentera