Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2172237

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
1-0 till Apan efter första. Herr Aprunkare gick upp i falsett, medan han förorenade kalsongerna, och skrek att Apan "satte in OS-linan att spela PP!".

*OS-linan"?

Han syftar alltså till Möller, highsticking och Lindholm, som jubeldåren, gnomen Mårts lurades att ta ut till förstalina för Tre Kronor sex månader innan OS. I OS lyckades nämnda lina bli alla länders allra sämsta förstalina någonsin. De fick förstatjing på alla PP och sådant men misslyckades kapitalt. Tog förvisso en hel del utvisningar för fult slöspel men inte ett enda mål gjorde man. Förutom i en slutmatch då Linus Omark i slutminut kastade sig och petade en passad puck fram till Möller som ohotad fick sätta mål i tom bur eftersom motståndarna tagit vakten. T.o.m. Möllers mormor skulle gjort mål på det passet från Omark.

Men Aprunkaren förnekar sig inte. Liksom alla sektmedlemmar låtsas han som att obekväma fakta inte finns. I blygden är de alla Bagdad Bob, sedan sektmentaliteten blivit enda religion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fem minuter kvar av andra perioden. Apan sätter 3-0 genom styrning med en hög klubba, men den tyckte zebrorna inte var hög nog så den godkändes.

Malmoe har Volden med spaden och avsaknaden av Alsenfelt ger alltså Malmoe tredje förlusten i rad nu. Iofs spelar det inte så stor roll. De ska ju bara passera Djurgårn i tabellen och sedan satsa på att spöa Warulfven i åttondel. Och att anstränga sig i betydelselösa matcher är knappast något Malmoe gör, någonsin gjort eller kommer att göra.

TILLÄGG: 4-0 med någon minut kvar av andra. Malmoe spelar "HV-hockey".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Bottenstriden kommer att avgöras under en vecka:

11. Pungen 50 matcher -26 mål 62 poäng
12. Oskars 51 matcher -22 mål 60 poäng
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
13. Pölsan 49 matcher -37 mål 57 poäng

2021-03-29 Linköping HC - Luleå HF
2021-03-31 Brynäs IF - Växjö Lakers HC
2021-04-01 Brynäs IF - Färjestad BK
2021-04-03 IK Oskarshamn - Brynäs IF
2021-04-03 HV 71 - Linköping HC

PUNGEN:
Tar man en enda pinne slutar man på 63 poäng och för att både Oskars och Pölsan då ska passera måste Pölsan vinna tre poäng mot Läjkers, vinna tre poäng mot Warulfven samt måste Oskars vinna tre poäng mot Pölsan. Men då måste Pölsan dessutom passera Pungen med målskillnad – just nu ligger man hela 11 mål bakom. Det skulle kräva att Pölsan vinner med fyra mål mot Läjkers, med fyra mål mot Warulfven samt att Pungen förlorar med fyra mål mot Luleå eller HV; eller motsvarande. Det kan man nog lugnt räkna bort.

Även om Pungen kammar noll i matcherna mot Luleå och HV har de god chans att slippa kval, eftersom Pölsan måste ta minst 5 poäng mot Läjkers och Warulfven för att Pungen ska petas ned till #13 genom att Oskars vinner på övertid/straffar mot Pölsan i sista matchen.

Nej, vi kan nog med stor säkerhet räkna med att Pungen är klara för SHL 2021-2022.

OSKARS:
¬Vad som krävs för att Oskars ska bli klara för SHL 2021-2022 beror på hur Pölsan lyckas i sina matcher #50 och #51 mot Läjkers och Warulfven.

• Pölsan har tagit 5-6 poäng -> Oskars måste ta 3* poäng i slutmatchen Oskars-Pölsan
• Pölsan har tagit 3-4 poäng -> Oskars måste ta 2 poäng i slutmatchen Oskars-Pölsan
• Pölsan har tagit 1-2 poäng -> Oskars måste ta 1 poäng i slutmatchen Oskars-Pölsan
• Pölsan har tagit 0 poäng -> Oskars får inte torska med tvåsiffrigt i slutmatchen Oskars-Pölsan

*Om Pungen torskat sina båda matcher mot Luleå och HV räcker det att Oskars tar 2 poäng.

PÖLSAN:
Ja, förutsättningarna framgår väl rätt tydligt ovan. De måste ta minst en pinne i matcherna mot Läjkers och Warulfven och i så fall avgörs allt i slutmatchen Oskars-Pölsan.

Hmm, det var inte så svårt att utreda. Det finns 1024 möjligheter för poängfördelning i de matcher som de tre lagen har kvar att spela. Men redan nu är det tämligen säkert att allt avgörs precis som vi länge trott.

HV:s motståndare i kvalet till allsvenskan utses 3 april genom matchen Oskars-Pölsan.
Kommentera