Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2172231

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Malmö sätter 0-1 på Apan men genom en styrning av en klubba som är så pass hög vid puckträff att målet underkänns. Aprunkare Lindberg känner till att "klubban får inte vara högre än ribban" men jag undrar om det gäller varje styrning? Undrar om inte en träff långt utanför mål följer en annan definierad höjd för "för hög klubba". Dvs över axelhöjd, som är den vanliga definitionen ute på isen. Den här styrningen inträffade c:a 10 meter från målburen, känns konstigt att relatera till ribbhöjd då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
1-0 till Apan efter första. Herr Aprunkare gick upp i falsett, medan han förorenade kalsongerna, och skrek att Apan "satte in OS-linan att spela PP!".

*OS-linan"?

Han syftar alltså till Möller, highsticking och Lindholm, som jubeldåren, gnomen Mårts lurades att ta ut till förstalina för Tre Kronor sex månader innan OS. I OS lyckades nämnda lina bli alla länders allra sämsta förstalina någonsin. De fick förstatjing på alla PP och sådant men misslyckades kapitalt. Tog förvisso en hel del utvisningar för fult slöspel men inte ett enda mål gjorde man. Förutom i en slutmatch då Linus Omark i slutminut kastade sig och petade en passad puck fram till Möller som ohotad fick sätta mål i tom bur eftersom motståndarna tagit vakten. T.o.m. Möllers mormor skulle gjort mål på det passet från Omark.

Men Aprunkaren förnekar sig inte. Liksom alla sektmedlemmar låtsas han som att obekväma fakta inte finns. I blygden är de alla Bagdad Bob, sedan sektmentaliteten blivit enda religion.
Kommentera