Luleå HF

116399 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2172150

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Match ikväll: Apan-Malmoe. Ingen stor betydelse denna match.

Malmoe är ju i praktiken klara för socialt slutspel från plats 9. Skulle vara om de satsar att ta plats 8 av Warulfven kanske, men den chansen tappade de nog efter bara 1 poäng mot Oskars och Luleå.

Apan å andra sidan ser man gärna torska eftersom det innebär att Trottoarkanten blir kvar på plats 3 med chans försvara den positionen när de båda lagen spelar match 52. Iofs spelar kanske plats 3 eller 4 ingen större roll. 4an får väl Gangsteröret i kvarten, 3an får väl HK Arslet. Men det är klart att ju längre från topp Apan slutar i tabellen desto bättre!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Malmö sätter 0-1 på Apan men genom en styrning av en klubba som är så pass hög vid puckträff att målet underkänns. Aprunkare Lindberg känner till att "klubban får inte vara högre än ribban" men jag undrar om det gäller varje styrning? Undrar om inte en träff långt utanför mål följer en annan definierad höjd för "för hög klubba". Dvs över axelhöjd, som är den vanliga definitionen ute på isen. Den här styrningen inträffade c:a 10 meter från målburen, känns konstigt att relatera till ribbhöjd då.
Kommentera