Luleå HF

116401 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2185222

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: He he ja vill man ha ett gott skratt skall man gå in på apforumet för där når begåvningsreserven extrema höjder, stor komik.

Mindre roligt är doch det faktum att en av domherrarna i våran kvartsfinalserie har förflutet i apan, hur fan kan det få gå till?
Din bild på honom är nog jävlig nära sanningen och konspiratoriskt lagd som man är börjar man inse varför vi åker på alla dessa underliga utvisningar.

Man blir upprörd!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jahaja. Hittade apzebran på elite prospects där det framgår att han var back i Apans A-junisar säsongen 1999-2000. Den säsongen valde ju en ung highsticking att flytta till MooDoo, men tidigare säsonger lirade de båda för apjunisar och lär alltså känna varandra väl. Plus alla andra förbindelser som apzebran lär ha med sektblygden och Apan.

Vad säger man?

Inte oväntat, när det handlar och den fuskande, spelköpande sekten från blygden.

Inte undra på att han tog en massa utvisningar på Luleåspelare i första matchen sedan de fullt korrekt tacklat puckförande apor mot sarg, alternativt sedan apor snott klubbor av Luleåspelare, fixerat klubborna i armhålan en sekund och sedan låtit "benen försvinna".

Fy fan. Man kräks!

S K A N D A L !
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: WHAT? Jag är oprenumerant och kan inte läsa artikeln. Vad skriver de?
Kommentera