Inlägg #2185293

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Costanza: BurkÖlen är inte sådana, tro inte det! Längre tillbaka var det ju ingen som ens kände till att det fanns bofasta i Skellefteåområdet och när den lilla byn med sexfingrade som gifte sig med varandra upptäckts har det fortsatt på samma sätt. Ölen är en etablerad del av landet med kontakter överallt, men vad som sker i sekttillhållet i blygden vet nog Ölen lika lite om som vi andra.

Ajajajaj, så Röglet krossar Arslet.

Arslet försöker fuska med sex spelare. I efterföljande PP smäller Gelinas på ett jätteskott och ett arsle ställer sig i vägen, träffas på fotleden och kan inte längre stödja på foten. Haltar långsamt ut på ett ben och medan Rögle i princip har 5 mot 3 smäller de in nästa slagskott till 0-2!

Och sedan går det bara en minut; Röglet i anfall, Gelinas smäller på nästa slagskott i bröstplattan på arselvakten varpå Everberg lyfter in returen till 0-3 efter tretton minuter av första perioden.

V g notera att även första målet kom på retur sedan Gelinas pangat ett slagskott i bröstplattan på arselvakten.

Men arslet finner till slut ett ljus i mörkret - efter 15 minuter lyckas de avlossa sitt första skott på mål!

Ojoj så Röglet krossar HK Arslet. Är det den mest ojämna kvartsfinalen någonsin i Elitserien/SHL?

Fast förstås inte så ojämn som på den tiden Apan hade för vana att torska slutspelsmatcher med tvåsiffrigt.