116407 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2185318

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ajajajaj, så Röglet krossar Arslet.

Arslet försöker fuska med sex spelare. I efterföljande PP smäller Gelinas på ett jätteskott och ett arsle ställer sig i vägen, träffas på fotleden och kan inte längre stödja på foten. Haltar långsamt ut på ett ben och medan Rögle i princip har 5 mot 3 smäller de in nästa slagskott till 0-2!

Och sedan går det bara en minut; Röglet i anfall, Gelinas smäller på nästa slagskott i bröstplattan på arselvakten varpå Everberg lyfter in returen till 0-3 efter tretton minuter av första perioden.

V g notera att även första målet kom på retur sedan Gelinas pangat ett slagskott i bröstplattan på arselvakten.

Men arslet finner till slut ett ljus i mörkret - efter 15 minuter lyckas de avlossa sitt första skott på mål!

Ojoj så Röglet krossar HK Arslet. Är det den mest ojämna kvartsfinalen någonsin i Elitserien/SHL?

Fast förstås inte så ojämn som på den tiden Apan hade för vana att torska slutspelsmatcher med tvåsiffrigt.