Luleå HF

116420 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2188462

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Natten före dagen efter. Idag spelas bara en enda match i höre sammanhang i Sverige. Match fem i den levande kvartsfinalen mellan Apan och Luleå.

En kvalserie som Luleå hade greppet om ända till "Powerplaykollapsen under de fyra fruktansvärda minuterna" i andra perioden av match 4.

Nu står det lika - 2-2 i matcher - och vi ska avgöra detta genom bäst av tre matcher.

Men risken är stor för att övertaget nu vandrat över till Apan.

Nu ska vi ned och spela i en arena där matchfunktionärerna senast försökte fuska genom att hålla matchklockan i slutsekunder av en match där Apan låg ett mål under. Och vi kommer av allt att döma dömas av en huvuddomare som är djupt jävig för apan.

Det känns verkligen inte bra.

Mitt hopp står till att Bulan Berglund har förmåga att få laget att åter ta kommandot. Han har lyckats med det tidigare och det är inte uteslutet att han gör det igen.

Hoppas jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockeys styrelse meddelar nu:

"Vi är nu helt säkra på att vi kommer att redovisa ett positivt resultat för året. Orsaken till att vi lyckats med ett positivt resultat trots gigantiskt stora förluster av matchintäkter är följande:
• Ett mycket stort besparingspaket som lanserades direkt pandemin startade. Ett stort besparingspaket som har genomförts med kraft.
• Staten har bidragit med ca 45% av förlorade matchintäkter.
• Våra företagspartners har fortsatt att köpa sponsringspaket trots utebliven publik på matcherna.
• Våra vänner med säsongskort har till mycket stor del anslutit sig till ”Jag är med” och därigenom efterskänkt ett stort belopp till föreningen.
• Våra supportrar har köpt stödbiljetter för mer är 1,5 Mkr.
• Spelare och alla anställda har gjort stora löneavståenden under hela säsongen. Och dessutom avstått avtalsenlig löneökning under året.
• Permittering av personal/spelare under stora delar av säsongen.
• Hårt arbete för att hitta alternativa intäkter."

Underbart. Vi har klarat pandemisäsongen och slutar t.o.m. på PLUS!

Klubben har varit ekonomiskt försiktiga och hållit i börsen. Visst märks det i laget och på resultaten. Men vi är fortfarande kvar, som ett av fem lag i slutspelet.

Man undrar ju hur det kommer att se ut för andra klubbar - som deltagit i historiens största köpfest och fyllt på lagen med köpespelare efter köpespelare - när deras bokslut blir offentliga.

Luleå Hockey.

Man är stolt.
Kommentera