Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2195270

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Läser igenom ApPravda Nollan där man håller på att gnälla och tjafsa ihjäl sig över att Rögles 1-0 blev godkänt och man tycks mena att vore det inte för det målet skulle Apan ha vunnit.

Lille rädde gustaf - sållet med apspaden - kör värsta hitte-påt och ljuger om att han blev snurrad en kvarts varv och tappade balansen. Och köpespelaren Hugg, hen som är sållexpert, håller med.

Allt är domarnas fel, enligt aporne. Och det är ju i enlighet med vad sekten predikat i blygden i tio år: Apan är alltid bästigast och förlorar man är det p g a domarna. Och aldrig, aldrig, aldrig beror det ens det lilla minsta på att motståndarna var bra. Att berömma motståndare är lika väsensfrämmande i blygden som att spela banjo med bara fem fingrar.

Ja, det är ju fint att vi får klara besked. Apan var bästigast, det vara bara domarna det var fel på.

Då kan vi glömma andra förklaringar.

Som t ex att Apan dragit på sig överlägset flest 2- och 5-minutersutvisningar i slutspelet. hela 110 minuter för gnäll-, tjafs- och fullaget. Röglet har 56 minuter bara.

Att Apans box ligger på 78% effektivitet medan Röglets visar 94% har inte heller något med det hela att göra. Och inte heller att Röglarnas PP-effektivitet ligger på 35% medan Apans PP uppvisar mäktiga 3,45%...

Nu har det ju bara varit ett PP-mål i semin mellan lagen men totalsiffrorna för slutspelet vad det gäller utvisningar, boxplay och powerplay visar ju med all önskvärd tydlighet att Apan är det spelförande laget, laget med fantastiskt fin anfallshockey, vacker skölja-över-hockey och ett mirakulöst målskytte, en bästigaste hockey som förstås vinner alla matcher.

Om det inte är fel på domarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Öret-Läjkers idag. Efter matcherna nere i Växjö står det ju 1-1 vilket innebär att det lag som vinner idag kan bli klara för final redan i morgon. Vilka ska man hålla på, om man nu bryr sig?

Det handlar ju om två plastlag som under åren fyllt på med köpespelare vilket i Läjkers fall inneburit att de blivit bästigast vid flera tillfällen och nu vill också Öret lyckas.

Jag tycker nog sämst om Öret. Dels eftersom de får sina pengar att köpa spelare för av en sponsor som är avstängd från ekonomisk verksamhet sedan han via bulvankonstruktioner lurat av kommer och stat massor av miljoner som han snillat över till skatteparadis, varifrån han öppnar börsen för Örets köpverksamhet. Därav namnet Gangsteröret.

Vidare sedan Gangsteröret myglade till sig Robin Kovacs och Emil Larsson från Luleå långt innan deras kontrakt med oss gick ut genom att bjuda på jättelöner. Varefter de läckte om de "hemliga" inköpen till äcklet ros i trasan, som omedelbart publicerade skiten med följd att Kovacs och Larssons situationer i Luleå blev omöjliga.

Jag hoppas att Läjkers spöar Gangsteröret.
Kommentera