Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2195275

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Öret-Läjkers idag. Efter matcherna nere i Växjö står det ju 1-1 vilket innebär att det lag som vinner idag kan bli klara för final redan i morgon. Vilka ska man hålla på, om man nu bryr sig?

Det handlar ju om två plastlag som under åren fyllt på med köpespelare vilket i Läjkers fall inneburit att de blivit bästigast vid flera tillfällen och nu vill också Öret lyckas.

Jag tycker nog sämst om Öret. Dels eftersom de får sina pengar att köpa spelare för av en sponsor som är avstängd från ekonomisk verksamhet sedan han via bulvankonstruktioner lurat av kommer och stat massor av miljoner som han snillat över till skatteparadis, varifrån han öppnar börsen för Örets köpverksamhet. Därav namnet Gangsteröret.

Vidare sedan Gangsteröret myglade till sig Robin Kovacs och Emil Larsson från Luleå långt innan deras kontrakt med oss gick ut genom att bjuda på jättelöner. Varefter de läckte om de "hemliga" inköpen till äcklet ros i trasan, som omedelbart publicerade skiten med följd att Kovacs och Larssons situationer i Luleå blev omöjliga.

Jag hoppas att Läjkers spöar Gangsteröret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Jag håller faktiskt på Örebro. Håller med om att organisationen bakom har mycket att önska men jag skulle faktiskt unna våra tidigare spelare Mastomäki, Näkyvä, Kovacs och Larsson få spela SM final. De svenska spelarna av de jag räknade upp gick från talanger till habila shl spelare hos oss. Sen att rikare klubbar från sydbotten köper våra spelare är alltid tråkigt men jag unnar ändå dessa framgång...
Kommentera