Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2199256

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Finalmatch 3 Röglet-Läjkers ikväll.

Läjkrarna har nu blivit förstärkta av Ilari Melart, men Fast är fortfarande borta och andre erik har spaden.

I Röglet går nu Ted Brithén in igen, sedan fulspelaren lindholm i sektapan ostraffat tagit tag i Teds huvud och smällt in det i sargen. Hoppas att han mår OK. Ett kvarvarande problem under de första matcherna är att Dennis Everberg uppenbarligen är fortsatt skadad i vänster axel, efter den ostraffade monstercrosscheckingen av fulspelaren apan Johnsson. "Det var ju bara en liten knuff" som "döda, döda" skrikegård uttryckte saken. Men även om Dennis trots smärtor spelar, märks det att han inte är lika aktiv i anfallet och speciellt målnära som tidigare. Svårt att tro att han blivit så mycket kryare till idag men man får hoppas.

Känns trist om finalen ska avgöras av att Apjävlarna ostraffat fick skada och skicka röglare efter röglare till sjukstugaoch matchfrånvaro. Applåderade av galningarna skrikegård och sanny.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
2-0 till Röglet efter första perioden och man inleder andra i PP 1.58.

Läjkers med i matchen till man får ett PP och tappar puck vid blå vilket landar i att Everberg sprätter in 1-0, följer upp det med en indian till Zaar framför mål och det blir en ny sprätt till 2-0.

Därefter imponerar Röglet. Det man beundrar i laget, förutom då att många av spelarna är så skickliga, är det ljuvliga lagspelet där alla rör sin snabbt och deltar och passen kommer klapp-klapp på läppen. En härlig hockey som inte stoppas av fysiskt spel - för det behärskar Röglet minst lika bra som andra - utan tvingar fram fulspel för att stoppa. Vilket ger Röglet PP, när det är riktiga domare.

Fortsatt trist att skrikegård sitter och subjektivt tycker ned möglet, tycker upp läjkers. Ingen behöver ju tvivla på att det beror på att skrikegårds vapendragare sanny är uppvuxen som klasskamrat till Läjkers Sam Hallam.

Nåja. Skönt att se Röglet så fina att de i underläge 0-2 i matcher efter två uddamålsförlusten ändå är minst sagt med och håller tummarna för att Röglesagan kan fortsätta gärna till vinst i säsongens sista match.
Kommentera