Luleå HF

116421 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2199295

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
2-0 till Röglet efter första perioden och man inleder andra i PP 1.58.

Läjkers med i matchen till man får ett PP och tappar puck vid blå vilket landar i att Everberg sprätter in 1-0, följer upp det med en indian till Zaar framför mål och det blir en ny sprätt till 2-0.

Därefter imponerar Röglet. Det man beundrar i laget, förutom då att många av spelarna är så skickliga, är det ljuvliga lagspelet där alla rör sin snabbt och deltar och passen kommer klapp-klapp på läppen. En härlig hockey som inte stoppas av fysiskt spel - för det behärskar Röglet minst lika bra som andra - utan tvingar fram fulspel för att stoppa. Vilket ger Röglet PP, när det är riktiga domare.

Fortsatt trist att skrikegård sitter och subjektivt tycker ned möglet, tycker upp läjkers. Ingen behöver ju tvivla på att det beror på att skrikegårds vapendragare sanny är uppvuxen som klasskamrat till Läjkers Sam Hallam.

Nåja. Skönt att se Röglet så fina att de i underläge 0-2 i matcher efter två uddamålsförlusten ändå är minst sagt med och håller tummarna för att Röglesagan kan fortsätta gärna till vinst i säsongens sista match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Underbart! 3-0 till Röglet nu och det är Sveriges bästa hockeylag som leker hockey.

Läjkers hinner inte alls med utan får ta utvisning efter utvisning efter utvisning.
Kommentera