Luleå HF

116356 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2233316

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Många lag tycks betydligt bättre än vad som gissats innan säsong. Pungen är väl det bottentippade lag som gått svagt som väntat. Timrå växt in hyggligt, Trottoarkanten oväntat starka, Oskars definitivt bra, och Pölsan rejält mycket bättre än man skulle trott. Och detsamma gäller förstås Apan som man tyckte såg tunna in men Eric tycks ha handlat bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jahaja.

Krank blekhet av eftertanke idag. A whiter shade of pale.

Luleå var nog i matcherna mot Pungen, Arslet och Öret genomgående det bättre laget men tappade de två sista matcherna. Men sedan har vi mött Timrå och Oskars - matcher som vi bara SKA vinna, tänkte vi - och inkasserat två ytterliga torskar mot lag som helt rättvist slagit oss.

Tycker att under SHLs inledning har vi sett klara överraskningar. T ex att Pölsan, Oskars och Trottoaren (tre lag som man innan premiär tippat bli lag för nedre strecken) visat sig vara betydligt bättre än förväntat.

Bland de lag som underpresterat jämfört med vad man gissat på kan vi väl räkna in Röglet och framför allt öret och Luleå.

5-7 matcher spelade och det kan väl bli lite förändringar här och där men när vi spelat ungefär dubbelt så många matcher som vi nu gjort har vi bra underlag för att hyggligt kunna gissa hur hela serien slutar.

Svårt att från Luleåhåll tro något speciellt just nu. Vi har en hel del att förbättra om vi ska lyckas klättra.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: klart angenämt problem för oss, tycker helt klart om man håller nollan borde man få fortsätta.

Frågan är vad som händer hos er om ni fortsätter så här några matcher till! Finns många i erat lag och i organisation som är "större" än laget, Bulan/Skuggan/Lilla Lassie/Omark och säkert några till, törs någon ställa dom mot väggen eller är dom "orörliga"?
Kommentera