Inlägg #2233562

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tuff match för Luleå Hockeys damer idag mot Dampungen.

Luleå leder ju SDHL men Dampungen har färre matcher spelade och kan - vid vinster i dessa - passera Luleå. Luleå har ju dessutom under senaste tiden tappat viktiga spelare för skador och för avstängningar och har tappat pinnar.

Första två perioderna Luleå-Dampungen hade vi skotten 3-11 samt 3-14 och ställningen var 0-1. Då inser man att det handlat om Sara Grahn - Dampungen.

Men med 3 sekunder kvar av andra perioden drar DamPungen på sig en utvisning och 13 sekunder in på tredje ytterligare en utvisning.

Och då slår Luleå till! Efter en halv minut 5 mot 3 kvitterar Luleå till 1-1 och efter en halv minut 5 mot 4 sätter Luleå 2-1! Hirikoski smäller in första målet och passar till andra.

5,5 minut spelade av tredje nu. Spänningen stiger!