Luleå HF

116357 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2233564

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ajajaj, vilken avslutning när DamPungen tar ut vakten och kör 6 mot 5. Skotten haglar mot Luleåmålet men Sara Grahn lyckas stå emot samtliga och med 7 sekunder kvar av matchen pangar Luleå in 3-1 i tom kasse. Vilken match och vilken styrka av Luleå att kunna vinna en sådan här match där DamPungen vinner skotten med 14-37.

Underbar insats, Luleå Hockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Dampung ?? Där fick man för att man sov bort anatomilektionerna på biologin. Lycka till nu i att hitta spelet... mot alla lag utom Hank-Lennarts gäng ;-) Ju förr desto bättre.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nog är det tungt för oss i Luleå Hockey att se oss i botten av tabellen efter att spelet havererat så under inledningen av SHL.

Men då känns det riktigt bra att vi har ett sådant härligt damlag. Trots att vi förlorat spelare till höger och vänster av randiga skäl och rutiga orsaker kommer damerna ut och när nu 25% av serien spelats är det - som vanligt - Luleå Hockey som toppar. Som det i stort sett varit sedan 2015 då LHF/MSSK bildades.

Med så många försvunna har Luleå senaste veckan tagit in två ytterligare spelare, från Finland, och det innebär att vi nu har SJU finska spelare i damlaget för Luleå Hockey. Och åt det kan man bara njuta. Luleå och Norrbotten har mer gemensamt med Finland än med många områden nere i Sydbotten - detta efter att Sverige och Finland hört samman i sexhundra år, ända till dess att ryssarna snodde vår finska landsdel och marskalk Bernadotte - värvad som konung med uppdraget att ta tillbaka Finland - misslyckades och i stället tog Norge, vilket vi ändå fick släppa efter ett sekel.

Det vi nu ser är ett Luleå Hockey, som trots att vi brandskattats på spelare, kommer med det finaste vi kan ha, nämligen finsk sisu, och tills vidare har det räckt för att hålla vår position i serien.

Bara att njuta av våra ståldamer och vänta på att våra stålmän ska komma igång!
Kommentera