Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2355097

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Så här är det iom att Omark inte valde säga åt våra GM jag lämnar efter säsongen så hade dem redan klockat in Kalle Kossila som valde Läjkers pga dem gav han bättre lön än vad Luleå kunde göra, Sedan så glider Skuggan på golfbanorna varje dag enl kompisar som ser han både i Luleå & Boden så det där med att nej vi är inte nära någon beror väl mer på hur mycket man vill jobba för hitta dessa spelare!

Bara kolla in andra lag deras GM sliter arslet av sig för finna spelare inte är dem undre och spela golf utan har prio på laget och vad som ska in, i Luleå är det väl golfen som är prio och laget kommer när man hinner och om man hinner.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Hmm, svårt att bedöma tänker jag. Hoppas och tror att de scannat av marknaden och vet vad som finns, vad som skulle kunna fungera i Luleå och haft kontakt men att spelare valt att avvakta utvecklingen i Schweiz samt NHL/AHL. Och att de på så sätt har en plan men kan inte göra mer just nu. Sedan kan det ju dyka upp nya framöver och det hoppas man att de bevakar. Kanske tänker de att det finns såpass möjligheter att de rätt säkert landar någon närmaste månaden-månaderna och därefter bäst avvakta vad som kan komma att bli tillgängligt senare i höst. Det är ju uttalat att det handlar om två forwards varav den ene åtminstone ska vara en riktig toppspelare. Vi får se.
Kommentera