Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2357716

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja det ser ut som att det både kan finnas nån ledig snart som ledsnar på att vänta in NLA (Komarov?) och nån eller ett par senare?
Mario Kempe smyger under radarn, men ger mig fan på att LHF har kontakt och att han kan komma in senare när han rehabbat klart.
Som bonus eller spelare nr 2?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Egentligen skulle man vilja se Skuggans och Engmans aktuella lista och sedan dag för dag. Fast det går ju inte, förstås. Mario Kempe låter ju intressant som kry. Kan ju vara ett spår man har, liksom Apan tog in Ritola och andra som behövde sex månaders rehab.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Kempe kan man glömma han håller på som bäst med rehab och är som bäst kanske på is efter nyår, Bara för han kanske följer Luleå så finns det inget annat mer än ngt fans som petat i gång ett rykte som är inte nära!

Problemet är bara Luleå ÄR inte i ett attraktivt läge geografiskt sett tyvärr många kollar på kartan vada fan ska jag dit och göra sedan kollar dem med ngn mörkt på vintern kallt väljer man annat, Det är en Silly Season som kommer gå till historien som ett av de segdragna från Luleås sida samt går man bom så vil jag inte höra men många tackade nej etc etc den håller inte för då har man jagat fel spelare!
Kommentera