Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2357723

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Kempe kan man glömma han håller på som bäst med rehab och är som bäst kanske på is efter nyår, Bara för han kanske följer Luleå så finns det inget annat mer än ngt fans som petat i gång ett rykte som är inte nära!

Problemet är bara Luleå ÄR inte i ett attraktivt läge geografiskt sett tyvärr många kollar på kartan vada fan ska jag dit och göra sedan kollar dem med ngn mörkt på vintern kallt väljer man annat, Det är en Silly Season som kommer gå till historien som ett av de segdragna från Luleås sida samt går man bom så vil jag inte höra men många tackade nej etc etc den håller inte för då har man jagat fel spelare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Du är nästan komisk i din kaxighet på div forum.
Jag vet väl att Kempe kämpar och att det dröjer. Vet de officiella skälen att han är av ointresse. Bara det att jag tror att han kan vara en framtida joker man tar in om han återhämtar sig.
Finns gott om speare som när tiden är mogen kan tänka sig att spela i Luleå. De man nu hugger på går och väntar på NHL-bud. Har inte gett upp än. Möjligen att nån har NLA i tankarna med. Då det svalnar i NA och NHL är SHL naturligtvis intressant. Det du skriver om att spelaree inte vill till Luleå i norr har ju motbevisats hur många gånger som helst. Det är pengarna i Schweiz och chansen att få spela i världens bästa liga som än så länge håller spelare ifrån att sigana Luleå.
Vi fiskar på en högre hylla än normala säsonger och gör det pga värdsläget som ser till att urvalet spelare är betydligt större än vanligt. Några väljer KHL trots kriget, men väldigt mycket färre spelare än vad som är vanligt. DET är orsaken till att det dröjer med nya spelare.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Kanske dags att propagera för att flytta hockeysäsongen. Eftersom alla länder och ligor spelar i ishallar skulle man mycket väl kunna köra hockeyn under sommaren i stället. Och då ligger ju Luleå bättre till med alla soltimmar. Bli av med novemberlunken, kunna stanna hemma när det är som kallast i februari etc.
Kommentera