Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2357783

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Du är nästan komisk i din kaxighet på div forum.
Jag vet väl att Kempe kämpar och att det dröjer. Vet de officiella skälen att han är av ointresse. Bara det att jag tror att han kan vara en framtida joker man tar in om han återhämtar sig.
Finns gott om speare som när tiden är mogen kan tänka sig att spela i Luleå. De man nu hugger på går och väntar på NHL-bud. Har inte gett upp än. Möjligen att nån har NLA i tankarna med. Då det svalnar i NA och NHL är SHL naturligtvis intressant. Det du skriver om att spelaree inte vill till Luleå i norr har ju motbevisats hur många gånger som helst. Det är pengarna i Schweiz och chansen att få spela i världens bästa liga som än så länge håller spelare ifrån att sigana Luleå.
Vi fiskar på en högre hylla än normala säsonger och gör det pga värdsläget som ser till att urvalet spelare är betydligt större än vanligt. Några väljer KHL trots kriget, men väldigt mycket färre spelare än vad som är vanligt. DET är orsaken till att det dröjer med nya spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Kan lova dig grabben en sak jag har lite mer koll på läget än du vill tro tyvärr, Sedan så om du vill tro det som kaxighet eller ej låter vara ditt problem men jag VET det är en skillnad!
Snälla någon det är ytterst osäkert om han spelar ens denna säsong Kempe efter sin rehab då måste han träna i kapp och det sker INTE i en handvändning det kan jag fasiken lova dig, Och det där att han följer Luleå är inget annat mer än han vet fansen i Luleå går bananas och tror något kommer hända
Den där högre hyllan är relativt tömd kan jag lova dig och då kvar står left overs som inga andra lag vill ha dvs chansningar som är 50/50 att gå hem liksom, Dags börja förstå och inse det kommer inte dyka upp dessa spelare som Skuggan målat upp utan det kommer bli annan kaliber och panik värvning för blidka fansen....
Kommentera