Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2357796

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Kan lova dig grabben en sak jag har lite mer koll på läget än du vill tro tyvärr, Sedan så om du vill tro det som kaxighet eller ej låter vara ditt problem men jag VET det är en skillnad!
Snälla någon det är ytterst osäkert om han spelar ens denna säsong Kempe efter sin rehab då måste han träna i kapp och det sker INTE i en handvändning det kan jag fasiken lova dig, Och det där att han följer Luleå är inget annat mer än han vet fansen i Luleå går bananas och tror något kommer hända
Den där högre hyllan är relativt tömd kan jag lova dig och då kvar står left overs som inga andra lag vill ha dvs chansningar som är 50/50 att gå hem liksom, Dags börja förstå och inse det kommer inte dyka upp dessa spelare som Skuggan målat upp utan det kommer bli annan kaliber och panik värvning för blidka fansen....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Tror ni Filip Zadina får nytt NHL kontrakt? Annars hade han väll kunnat hamna i Luleå?
www.eliteprospects.com/player/236471/filip-zadina
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BusarnasBuse: Vad vet du om vad Mario tänker och varför han gillar LHF? Jag vet nog mer om det. Sen om det leder till kontrakt får vi se.
NLA Har utökat antal speare (på hyllan under NHL). KHL lär få betydligt färre än de är vana. Alltså enkel matte att det finns fler kvar på den nivå vi nu söker. Det var länge sdan våra sportchefer hade ett sånt läge.
Jag ska inte försstärka meed en massa ordbajseri för att verka soom att jag vet nåt. Det gör varken du eller jag. Längtar som fan efter nyheter, men inser att världen inte går under för att jag får vänta.
Var lite mindre tvärsäker så finns det nog fler som lyssnar.
End of discussion.
Kommentera