Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2365675

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Men så kom coronan och tyvärr valde inte det taffliga förbundet att åtminstone köra slutspelet med begränsad eller utan publik, sedan Trottoarkantens Tjommen tagit chansen att rädda Trottoaren kvar i SHL genom att hymla och nya om samhällsansvar varpå andra klubbar utan chans i slutspelet snabbt hängde på och Vips! hade de lurat med sig sillmjölkeförbundet på knappheterna. Det var ju "bara" Luleå som drabbades, plus förstås de bästa allsvenska lagen.
-----------------------------------------------------------------------
Återigen var det "SLUMPEN" som avgjorde att vi INTE ! fick den stora chansen att ta guldet som vi så väl hade gjort oss förtjänta av att få...

Det blev till slut 'hockeygudarna', PLUS naturligtvis £yxfällans vedervärdiga 'Tjomme' som 'såg till' att säsongen slutade i total misär.., iallafall för Luleå..

'Hockeygudarna' fick återigen en anledning att skratta sig hesa' åt Lule hockeys oefterhärmliga öde..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Det är fortsatt lika underligt att du fortsätter att välja att vid upprepade tillfällen måla upp vår brist på glud som så extremt betydelsefull utan att kunna uppfatta den glädje över sitt lag som t ex hockeyälskarna i Toronto och på alla andra platser där det spelas hockey upplever.

Kanske har de förstått något som du inte förstått? Om du gör ett ärligt försök att förstå dem och det - skulle du åtminstone på ett teoretiskt plan kunna lista upp vad det är som de älskar med hockeyn och som får dem att känna lycka, men som du missat?
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ko igen nu. Kan du vara kreativ och inkännande nog att göra detta? Överraska oss! Imponera på oss!
Kommentera