Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2365792

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Ja, jag ser det. Ni ska minsann ha allt ni! Den här killen med bortåt hundra pannor skulle passat bra framför motståndarmålen för Luleå. Nå, bara att gratulera er. Vi får söka vidare.

Helt tydligt att Remis frus instaintresse pekade ut resultatet. Hon har väl googlat wermeland och tänt på dansbandshärligheterna och vill höra det blåsa i träa ida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt tydligt att Remis frus instaintresse pekade ut resultatet. Hon har väl googlat wermeland och tänt på dansbandshärligheterna och vill höra det blåsa i träa ida.
----------------------------------------------------------------------
Om jag ska vara ärlig så tror jag nog att hon var betydligt mer "kåt" på att få se sin man vinna sitt första, tillika Färjestads elfte SM-Guld i ordningen.

Det är iallafall vad jag tror...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, va fan. Vi bidar vår tid och litar på att Skuggan och Bulan hittar någon som verkligen passar för oss och helt OK att det får ta den tid som behövs, vilket framför allt pyts och jag stött en längre tid.

Härligt att våra ledare står emot trycket från mer nervösa supportrar. Man vill inte se en "Tim Kennedy-värvning" där vederbörande snittat 0,5 per match i Jokerit innan, samt detsamma i AHL efteråt, men hos oss bara glassade runt som en primadonna a la highsticking (mannen med ENORM klubbkänsla, enligt en ej nämnd moderator) och latade sig för dyra pengar.
Kommentera