Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2365823

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt tydligt att Remis frus instaintresse pekade ut resultatet. Hon har väl googlat wermeland och tänt på dansbandshärligheterna och vill höra det blåsa i träa ida.
----------------------------------------------------------------------
Om jag ska vara ärlig så tror jag nog att hon var betydligt mer "kåt" på att få se sin man vinna sitt första, tillika Färjestads elfte SM-Guld i ordningen.

Det är iallafall vad jag tror...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Om jag ska vara ärlig tror jag det inte. Senaste året har paret varit bosatta i Syracuse c:a 150,000 invånare, i norra New York, 20 mil från Toronto med Lake Ontario mellan städerna.

Jag tror att fru Elie gärna ser att Remi får producera massor i fråga om mål och passningar och att det, efter bara en säsong, ger honom nya och bättre möjligheter i NHL med mycket bättre lön och ett boende i US of D eller Kanada. För det är hon och han villiga att ta ett år i det som för dem uppfattas som Tjotahejti.

Luleå eller Karlstad kan nästan gå på ett ut, men Karlstad kanske upplevs lite närmare civiliserade trakter med stora städer som Paris, Berlin, Milano och London. Så är det ju inte, men sitter de med kartbok i US of D och kollar läget kan det nog kännas så.

Dessutom har de väl googlat fram att chansen att leverera många pinnar för Remi kan vara bättre hos Wafrulfven kanske.

Däremot tror jag att "drömmen om ett glud" med Warulfven skiter nog fru Elie i. Hon blir nog kåtare om Remi levererar pinnar och har nog ingen speciell känsla för Ulfvarne, inte i klass med den väldiga klubbkänsla primadonnan highsticking påstås ha för Apan i alla fall.
Kommentera