Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2386362

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fortsatt full fart från båda lagen som kommer i anfall efter anfall, men fortfarande 0-0. Fiskrenset har fått till flera chanser där Lasch eller annan fiskrensare gör sig fri vid sarg bakom vårt mål för Gretzkypass, där annan fiskrensare får klippa till i närlägen där Lassi förstås inte kan ta allt, och bra fiskrensarskott ska sitta. Obehagligt också att snabba fiskrensarvändningar tillåter snabba rensade att t.o.m. gå igenom centralt ovh långt in i vårt slott.

Bra spel från båda lagen men fördel Fiskrenset med anledning av fler och bättre målchanser. Vi kan tacka Lassi för att det fortfarande står 0-0.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
JA!

0-1 för Luleå!

Och det är alldeles förbannat skönt att det är just rätt spelare och just på rätt sätt målet kommer.

Einar snor åt sig en puck och sticker blixtsnabbt och får med sig en lika snabb Brännis. De kommer 2 mot 1 - 2 mot 2 och Einar Wolf sätter en perfekt passning förbi två fiskrensare till Brännis som nyper till perfekt och den av så kallade experter superhyllade fiskrensvakten hinner inte med.

Nyss kom fiskrenset 3 mot 1 - ja, det var #44 som var 1, så snarare 3 mot 0 - och en fiskrensare får dra till 4-5 meter framför Lassi - som plockar skottet.
Kommentera