Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2386385

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
JA!

0-1 för Luleå!

Och det är alldeles förbannat skönt att det är just rätt spelare och just på rätt sätt målet kommer.

Einar snor åt sig en puck och sticker blixtsnabbt och får med sig en lika snabb Brännis. De kommer 2 mot 1 - 2 mot 2 och Einar Wolf sätter en perfekt passning förbi två fiskrensare till Brännis som nyper till perfekt och den av så kallade experter superhyllade fiskrensvakten hinner inte med.

Nyss kom fiskrenset 3 mot 1 - ja, det var #44 som var 1, så snarare 3 mot 0 - och en fiskrensare får dra till 4-5 meter framför Lassi - som plockar skottet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ajajaj, vilket PP av Fiskrenset. Pucken går snabbt som på snöre mellan renarna och Luleå hinner inte med, det blir en dryg handfull helt perfekta mållägen för fiskrenset men Lassi är gudomlig och hindrar att det blir målskott alternativt räddar skott. Hur kan Fiskrenset ligga på 4% PP-effektivtet i år? Obegripligt!

Det ska sägas att Luleås box kämpade hårt, men fiskrensets PP var i princip så bra som ett lag kan vara förutom då att man inte målade, men det beror ju på Lassifaktorn.

Första perioden är över, Luleå har 0-1.

Med en vakt av normal SHL-standard hade väl Fiskrenset haft snarare 3-0 baserat på chanser men Lassi är Lassi och kan han fortsätta så här är det en match som en målvakt kan stjäla. Därmed inte sagt att Luleås utespelare varit dåliga men Fiskrensets linor har varit snabba och dessutom hade de hjälp av en riktigt feldömd utvisning av rookiezebrorna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Utvisning på kOMAReK för hakning på fuljoel och den är helt felaktig: kOMAReK sticker fram klubban framför slöjoel och spelar bort pucken: kOMAReKs klubba RÖR INTE latjoel. Men han bestämmer ju i SHL....
Kommentera