Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2386720

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Förlust 1-2.

Tycker att när det gäller målchanser hade Fiskrenset klart fler chanser än vi, men Lassi var otroligt bra och höll därför nere siffrorna. Luleå hade också många chanser men utan direktskott och Fiskrensets målvakt hann varje gång förbereda sig och räddade bra då. Zebrorna bjöd Fiskrenset på fördelar som alltid i Scandal-i-Analium. Men sammantaget inte orättvist vinst för Fiskrenset även om Luleå inte var långt bakom. Anmärkningsvärt att Luleås båda mål i baken kommer efter sämre insatser av backarna; först Erik, sedan Sellgren. Det vill säga vårt första backpar, som är en skugga av vad de var våren 2020...den säsong då vi vann serien överlägset men fick inte spela slutspel då Tjommen krävde "samhällsansvar" - enligt hans definition (=mygla TrottoarKanten kvar i SHL).

Nåja. Bara att bryta ihop och komma igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Året 2020...den säsong då vi vann serien överlägset men fick inte spela slutspel då Tjommen krävde "samhällsansvar" - enligt hans definition (=mygla TrottoarKanten kvar i SHL).
-------------------------------------------------------------------------------------------
Det var då..., och Nu är NU!!

Och tyvärr, för vilken gång i ordningen det nu än är..., ett ansenligt antal ggr får nog ändå konstateras, så HJÄLPER DET INTE!! hur Många ggr du än beklagar dig över, och ältar... vad som hände våren 2020. Det GÅR nämligen INTE att ändra i historien, förutsatt att du inte är en 'ny' Marty Mcfly från Tillbaka till framtiden, och har tillgång till en Delorean, som du kan flyga tillbaka till Wuhan säg i sept-okt 2019, och på plats förhindra att coronapandemin bryter ut...
Har du den möjligheten Sven?

För övrigt ser det inget vidare ut sett på det hela taget, med Luleå Hockey den här säsongen. Spelmässigt var Frölunda klart överlägsna oss idag.
1 måls nederlag var helt klart i underkant. Jag tycker inte att uddamålssegern mot ett för dagen synnerligen blekt Malmö härförleden, var 'överdrivet' meriterande heller.

Tyvärr är jag benägen att tro att min tidigare profetia gällande att Luleå slutar på plats 7-10 den här säsongen, kommer att besannas.
Sen blir det högst sannolikt i bästa fall kvartsfinal, där vi nog får kvittera ut ett relativt tidigt respass...
För det spel vi har presterat så här långt räcker i bästa fall till en playinplats,och en ev. kvartsfinal, där vi isåfall kommer att ställas mot endera ettan eller tvåan i serien...
Kommentera