Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387291

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så har vi kvällsmatcherna där de flesta spelat klart:

• Brynäs IF-Skellefteå AIK 2-1*
• HV 71-Linköping HC 1-3
• Växjö Lakers HC-Rögle BK 4-1

Eller, den mer intressanta:

• DamGnaget-Luleå Hockey 2-7

Några kommentarer.

Luleås damer åkte alltså på en svår motstånd och släppte i denna match in lika många mål som man gjort i de sex tidigare matcherna. Har nu efter 7 matcher maximala 21 poäng och 35-4 i målskillnad. Nå, vi får försöka komma igen.

HV hade 1-1 till 45 sekunder återstod av tredje perioden. Och torskar 1-3. Känns som att allt som kan gå emot HV går emot HV sedan "experten" tjockdicken tippade att de skulle vinna serien och ta glud i år. Kan man redan räkna med att media drar igång drevet för att kräva att i första hand Tommy Samuelsson och i andra hand Nubben får sparken? Låga odds på det, Vennerpöl har redan vässat pennan.

*Drygt 5 min kvar av tredje då matchen försenats av tekniskt hissande bekymmer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
4,5 minut kvar och den dokumenterade fuskaren swingerli låter "benen försvinna" och slänger sig pladask och eftersom han är i närheten av en pölsa chansar zebran - den f d Apspelaren - på att "det var nog en holding?" fem sekunder senare fastän den Skellefteåuppvune zebran står 40 meter bort.

Jobbigt att se dessa Apor visa vad Fläskberget lärt dem. Finns det någon rättvisa ska fuskaren swingerli rapporteras till DIFiplinnämnden och dömas för filmning.
Kommentera