Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387320

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
4,5 minut kvar och den dokumenterade fuskaren swingerli låter "benen försvinna" och slänger sig pladask och eftersom han är i närheten av en pölsa chansar zebran - den f d Apspelaren - på att "det var nog en holding?" fem sekunder senare fastän den Skellefteåuppvune zebran står 40 meter bort.

Jobbigt att se dessa Apor visa vad Fläskberget lärt dem. Finns det någon rättvisa ska fuskaren swingerli rapporteras till DIFiplinnämnden och dömas för filmning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, och så vi väl njuta av fuskaren swingerlis "eleganta" filmning då han med drygt fyra minuter kvar av matchen vid ställningen 2-1 skaffar Apan det PP där de mycket väl kunde ha kvitterat.

Kolla nu in bilderna nedan. Filmkameran hann inte med i början så det startar lite suddigt.

Sklenicka ligger längre fram än swingerli som dock kryper ihop, tränger sig förbi, lyfter armen och nyper sedan fast Sklenickas arm och klubba. Pölsan inser risken och släpper klubban men då har swingerli redan påbörjat "benen försvinner" och utför ungefär tyska hoppet i kombinerad pik-gruppering med undantag för att han ser till att kasta sig utåt och rulla runt för att inte riskera falla mot domarens skridskor.

Domaren står alltså bara en meter ifrån händelsen och ser allt. Men tar ingen utvisning- Efter fem sekunder kommer dock en signal från den andre domaren - som står 40 meter därifrån - och denne dömer utvisning på Sklenicka för "holding".

När det gäller den andre domaren, som körde över domaren som var där, kan vi alltså konstatera att han är född och uppvuxen i Skellefteå och spelade för Apan hela sin uppväxt till han var i 20-årsåldern, samt vars farsa under många år, till för något år sedan, var ekonomichef för Apan och därmed #2 i Apans högsta ledning.

Hur denne så kallade domare tillåts att döma matcher som Apan spelar övergår mitt förstånd. Men säkert begriper förbundet det bättre, de har ju imponerat rejält senaste åren genom diverse beslut.

Menar man allvar med kampen mot filmningar väntar jag mig att situationsrummet rapporterar swingerlis filmning till DIFiplinnämnden, trots att aprunkaren swingerli säkerligen försöker stoppa lärlingen från detta.

Men hemma i Apschtan applåderade säkert Fläskberget swingerlis insats och njöt att hans utbildning av fuskarswingerli lyckats så fint, även sedan NHL-stjärnan utan NHL-matcher swingerli kom tillbaka till Apan.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Oj, vad det osade katt framför Pölsamålet avslutningsminuterna sedan swingerli fuskat till sig en utvisning. Men med tiondelar kvar av matchen lobbar Johan Larsson in 3-1. Skön vinst för Pölsan.
Kommentera