Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387537

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser i sexpressen angående dagens match i den gävliga arenan: "När den första perioden väl dragit i gång var Skellefteå vassast. Joakim Lindström gav gästerna ledningen i numerärt överläge. "

"Skribenterna" heter Erik Avebäck och Carl Bolinder. Är det just att namnge dessa? Ja, det tycker jag eftersom de själva kommit ut offentligt med det "referatet" för vilket läsare bidrar till Sexpressens väsentliga inkomster i form av klickreklam. Det handlar inte heller om några PRAO-elever utan c:a 30-åriga killar från Sthlm resp GBG som påstår sig vara journalister med dokumenterat intresse för sparkboll vilket väl förklarar varför de skiter så i hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Uppföljning av sexpressen sjukt lögnaktiga "matchrapport", Efter matchen Pölsan-Apan skrev de alltså:

"När den första perioden väl dragit i gång var Skellefteå vassast. Joakim Lindström gav gästerna ledningen i numerärt överläge. "

Idag har de två så kallade journalisterna blivit varse hur uselt de skrev och har nu ändrat till:

"När den första perioden väl dragit i gång var Skellefteå vassast. Linus Lindström gav gästerna ledningen i numerärt överläge. "

Ja, det var de ju tvungna till. Var svårt att försvara att highsticking Lindström målat när han inte deltog i matchen ens. Men att Apan var "vassast" känner ju vi som såg matchen - till skillnad från låtsasjournalisterna - inte heller det stämmer för att beskriva en period där Pölsan vinner skotten med 15-2.

Korrekt beskrivning hade kunnat vara ""När den första perioden väl dragit i gång var Pölsa vassast och dominerade helt. Men målen uteblev och i andra perioden tog faktiskt gästerna ledningen med 0-1i numerärt överläge, innan Pölsan vände och vann med 3-1. "

Men vad begriper väl två "journalister" med sparkbollsintresse när det gäller hockey? Artikeln rubricerad som Pölsans fiasko dominerades av jidder om att Vepan inte kom upp pga tekniskt strul medan de sket i den i övrigt fantastiskt fint genomförda hyllningen och hur matchen genomförts inför 7-8 000 åskådare.

Vet skäms! sexpressen.
Kommentera