Luleå HF

116560 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2387940

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Ja, en j-a soppa. Och för mig finns de två skyldiga fanskap. Båda skämmer ut sig som självutnämnda experter på Aftontrasan.

Vi förutsätter väl tyvärr att det stämmer.

När det gäller Brännis tror jag att man kan lita på honom och att han fortsätter leverera för Luleå denna säsong.

Samtidigt sitter en liten svart fågel på min ena axel och viskar att "Nu fan räcker det! Nu är det dags att se till att detta aldrig mer drabbar Luleå. Att någon skriver på för annat lag i förväg är OK, men inte att det kommer ut 10 månader i förväg. Dicpicsskickare Kovacs gjorde det, men nu händer det igen. Sorry, Brännis, men nu stängs du av från match och träning. Ditt nya uppdrag närmaste 10 månaderna blir att städa toaletterna i Delfinen; ett jobb du också ska sköta under match så du får närkontakt med föreningens medlemmar som genom sina medlemsavgifter betalar en del av din lön. Kan ju vara intressant att höra direkt från dem vad de tycker.

Nja, det var väl lite överilat mot den duktiga och sympatiske Brännis. Dock kanske vi borde gjort det redan med Kovacs, sedan vi räddat hans sociala liv och fortsatta hockeykarriär. Å andra sidan gjorde han för Gangsteröret samma som han gjorde för oss när han gjort sig omöjlig: blev osynlig på isen. Vilket gav oss fribiljett till semi i våras - jag är faktiskt inte övertygad om att vi slagit Gangsteröret annars.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja, en j-a soppa. Och för mig finns de två skyldiga fanskap.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Låt oss bara hoppas att Isac Brännström INTE har något med den här läckan att göra. Det är inte skrivet i sten, att han INTE har det.

När nu det här redan läckt ut i media, tror jag inte att det dröjer 'jättelänge' innan vi blir varse Brännströms roll eller 'ickeroll' i den här soppan...

Är han ovetandes om läckan, borde rimligtvis skadan på gruppdynamiken i laget bli betydligt mindre, än om det visar sig att han Inte är ovetande.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hznipe: Enligt AB-äcklen, fr o m nästa säsong. Läs nedan!
Kommentera